Αρχική Σελίδα World Connection Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας διακόπτης cisco 10gb ethernet για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας διακόπτης cisco 10gb ethernet για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μεγάλη επιχείρηση για να εξετάσει! Εύκολες, γρήγορες συναλλαγές

—— Aaron

Έχουμε συνεργαστεί με τη Michelle για χρόνια, πάντα μια ευχαρίστηση!

—— Dave

Μεγάλο πλήρωμα για να εξετάσει και μεγάλα προϊόντα και εμπειρία

—— Joe

Άριστα εξυπηρέτηση πελατών και προϊόν, A+ όλος ο τρόπος

—— Kurt

Μεγάλη φιλική επιχείρηση - α παρακαλώ για να εξετάσει

—— Nigel

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Πού πήραμε τα προϊόντα μας;

  Παίρνουμε τον όλο εξοπλισμό μας από τα εργασιακά περιβάλλοντα. Ο μεγαλύτερος μέρος του καταλόγου μας προέρχεται από τις επιχειρήσεις και τις οργανώσεις που εκκαθαρίζουν τα προτερήματά τους καθένα λόγω μιας πτώχευσης, που συρρικνώνει…. Αγοράζουμε πίσω τη μορφή πολλών μερών οι υπάρχοντες πελάτες και επίσης ο εξοπλισμός πηγής μας από τους ειδικούς αποκατάστασης προτερημάτων.

   

   

  Χρειαζόμαστε ένα προϊόν με τις “καθαρές” παρουσιάσεις σε συνέχειες. Τι είναι αυτός;

  Η “καθαρή παρουσίαση σε συνέχειες” σημαίνει το προϊόν αγοράζετε δεν είναι αυτήν την περίοδο στο πλαίσιο της σύμβασης και επομένως είναι επιλέξιμο για την υποστήριξη μέσω του κατασκευαστή. Ένα παράδειγμα μιας σύμβασης υποστήριξης που αναφέρεται συχνά είναι SMARTnet. Αυτή η θέση δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα των προϊόντων ή τον προηγούμενο ή τρέχοντα όρο της.

   

  Τα προϊόντα που προσφέραμε μπορούν ή δεν να είναι “καθαρά”. Ακριβώς όπως δεν δηλώνουμε, δεν εγγυώμαστε ή ελέγχουμε τις εκδόσεις λογισμικού, ομοίως δεν έχουμε κανέναν έλεγχο αυτής της θέσης. Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις “καθαρές τμηματικές” μονάδες. Για να ζητήσετε ένα προϊόν με αυτήν την θέση, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών μας πριν από την αγορά. Εάν αγοράζετε μια καθαρή τμηματική μονάδα, και θέλετε να προσθέσετε SMARTnet, οφείλετε για να κάνετε εκείνες τις ρυθμίσεις οι ίδιοι μέσω του δικτύου πώλησης.

  Καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν είναι εγγυημένη, και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι ο κατασκευαστής θα κάνει, αλλά αυτό το knowleadge είναι βασισμένο στην εκτενή εμπειρία βιομηχανίας και τη συλλογική γνώση μας μέσα στη βιομηχανία μας.

 • OEM / ODM
 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
World Connection Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lau

Τηλ.:: 86--13670113421

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)