Αρχική Σελίδα World Connection Technology Co., Ltd
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά η παγκόσμια σύνδεση εστίασε στην εγχώρια αγορά και την εξαγωγή μέσω του τρίτου. Το 2012, αρχίζουμε να ερευνήσουμε τη oversea αγορά από μας, πωλούμε και το νέο και μεταχειρισμένο δικτυακό εξοπλισμό, έχουμε βοηθήσει τα κέρδη αύξησης πελατών, μειώνουμε τις δαπάνες, ανταγωνιστικός στην παγκόσμια αγορά, η παγκόσμια σύνδεση έχει τώρα τους πελάτες παγκόσμια, διασκορπίζοντας Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

 

Με το μεγάλο κατάλογο για 2960X, 2960XR, 3850, 3650series, σειρά ISR, ενότητες SFP/GLC, μπορεί μερικοί απ' αυτούς να φθάσει στην έκπτωση 86% ή ανωτέρω, η παγκόσμια σύνδεση εξασφαλίζει μια γρήγορη και έγκαιρη παράδοση για τους πελάτες. Προσπαθούμε για την ύπαρξη οι αξιόπιστοι, μακροπρόθεσμοι συνέταιροι σας.

 

Ευχαριστίες για την επίσκεψη του ιστοχώρου μας.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2012, αρχίζουμε να ερευνήσουμε τη oversea αγορά από μας, πωλούμε και το νέο και μεταχειρισμένο δικτυακό εξοπλισμό, έχουμε βοηθήσει τα κέρδη αύξησης πελατών, μειώνουμε τις δαπάνες, ανταγωνιστικός στην παγκόσμια αγορά, η παγκόσμια σύνδεση έχει τώρα τους πελάτες παγκόσμια, διασκορπίζοντας Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

World Connection Technology Co., Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : CISCO

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας διακόπτης cisco 10gb ethernet για τις πωλήσεις καλής ποιότητας διακόπτης cisco 10gb ethernet για τις πωλήσεις